lauantai 28. marraskuuta 2009

Keikka: The ??? Rapper at Sober-IT pikkujoulu

Hämäävä otsikko, eikä?

Eli olin vierailevana muusikkona HUT:n T-laitoksen pikkujouluissa Espoon Otaniemessä. Settilista oli vähintäänkin yllättävä:

Green Day - Boulevard of broken dreams

Foo Fighters - Times like these

Midnight Oil - Beds Are Burning

Oasis - Wonderwall

Kolmas nainen - Hyvää ja kaunista

Eppu Normaali - Tahroja paperilla

Popeda - Kersantti Karoliina

Bryan Adams - Run to you

Billy Idol - Rebel Yell

Kolmas nainen - Tästä asti aikaa

No nyt heti nokkelimmat, pokkelimmat älähtävät, että mitä sinä noita finshists inhokkeja olet ruvennut vetämään!

Tosiasia on, että katu-uskottavuuteni on aina merimieslaulufestivaalien voiton jälkeen ollut vähintäänkin kyseenalainen, ellei täysin olematon. Joka tapauksessa tulin vierailemaan ja oli kivaa. Käsitykseni siitä, mitä ihmiset haluavat kuulla vakiintuu entisestään, sillä nuo kotimaiset iskivät yleisöön ehkä vielä muita paremmin. Koko lista oli tosin aika hyvin hittiputkeksi hiottu.

Koska sain tietää keikasta vain kuusi päivää ennen sitä, oli aikaa varsin naftisti kuvioiden hiomiseen. Osa kappaleista oli tietenkin helppoja ja osa jo tuttujakin, mutta lopulta elämäni yhden kiireisimmän viikon päivät eivät todellakaan riittäneet intensiiviseen harjoitteluun. Näin ollen tein lopulta hyvin toteutuneen ratkaisun, ja vaihdon kotimaisten ajaksi rumpujen taakse.

Siinä sitten 'tallica ranteenlämmittimillä aseistautuneen paukuttelin parhaan kykyni mukaan pois kolmannet naiset ja kersantti Karoliinat, ihan hyvin lie, kun yleisökään ei ihan hajonnut. Oli todella hauskaa soittaa muutakin kuin kitaraa!

tiistai 17. marraskuuta 2009

Vuosi avautumista ja kohkaamista

Arcticon Companion täytti hiljattain hiljaiselon keskellä vuoden. Vaikka viimeaikoina onkin ollut muiden kiireiden vuoksi vähän hiljaisempaa, avautuminen, mehustelu ja muukin "kulttuuritoiminta" jatkuu ilman sen kummempia muutoksia.

Lähiaikoina koitan saada lisää musiikkimuisteloita linjoille. Toinen lähiaikojen projekti on Google Wave, ja sen mahdollinen integroiminen osaksi AC-kokemusta. Näistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Kaikille, joita AC saattaa kiinnostaa, hyvää talven alkua ja valon odotusta!
Yö ei ole pimeä päivä.
Eli näin eteenpäin.

maanantai 9. marraskuuta 2009

Huominen eilen

Sain kutsun Google Waveen. Hurjaa kamaa, ja vielä vaiheessa, mutta katsotaan miten lähtee veivaaminen liikkeelle. Tästä voi oikeasti tulla huomisen kommunikointiväline. Kaiketi tässä on viimeaikoina nörtähtänyt oikein kunnolla, kun haluaa aktiivisesti testaamaan uutta softaa.

Lisää aiheesta, kunhan tulen sen kanssa enemmän sinuiksi!