tiistai 2. helmikuuta 2010

Ivanilla kävi huono tuuri...

...tuuli uutta lunta toi.

Pihasta alkaa tila loppua ja jouduin juuri puhkomaan puolitoistametriseen pakkautuneeseen kinokseen kolmesta kohtaa reiät, jotta sain tänään sataneen lumen pois kulkuväyliltä. Saunalle ja postilaatikolle ei ollut mitään asiaa, niille johtavien reittien avaaminen saa jäädä tuonnemmaksi, sillä puolentoista tunnin ja n. 10 kuution jälkeen minun mittani tuli täyteen.

Olen virallisesti saanut tästä talvesta tarpeekseni. Luulisin vaan, ettei talvi ole vielä saanut minusta. No, tuleepahan tehtyä kokovartalokardiota päivittäin.

Valtakunta puskutraktorista.

2 kommenttia:

jari kirjoitti...

Raivolla!

http://www.youtube.com/watch?v=A43JOxLa5MM

Tuomo Keskisaari kirjoitti...

Muistelen viime talvea, kun raivasin Mussalossa reitin saunalle. Lunta oli kyllä paljon vähemmän kuin nyt... Vertailimme vähän tyylejämme lumenluonnissa: minä lykkäsin lunta tietyin välimatkoin erään sortin luiskiksi pääreitin sivuun, tyyli jota ihmettelit; sinä käytit silloin ja ilmeisesti vieläkin suoraviivaisempaa kanjonimetodia. Toinen meistä kasvoi isoksi Ähtärissä ja toinen vielä isommaksi Espoossa. Iski lumeen, white power! Voin konsultoida tai urakoida, jos tarvetta ilmenee.