perjantai 1. helmikuuta 2013

Go Ravens! Minun Super Bowl XLVII -ennustukseni

Maanantaina kello 01.00 se tapahtuu. Baltimore Ravens on viimeinkin taas mukana NFL:n finaalissa. Samoin tietenkin San Francisco 49ers. Tosiasiat ensin. Jos tilastoihin ja joukkueiden pelaajaluetteloihin on uskominen on 49ers selvä ennakkosuosikki. Miksi? Katsokaa Brian Burken tyhjentävä analyysi täältä. Viralliset tilastot löytyvät täältä.

Nuori ja nälkäinen joukkue on selvästi ollut tämän kauden tasaisin kaikilla pelin osa-alueilla. Ravens taas oli alkukaudesta "special". Tämän jälkeen tuli ongelmia ja vasta yhdennellätoista hetkellä, hyökkäyksen koordinaattorin saatua kenkää, Joe Flacco näytti, miksi hän on niin yllättävällä tavalla erinomainen. Hän alkoi paineen alla pelata kuin unelma.

Minun arvaukseni menevät muuten näin:

Voittaja: Baltimore Ravens
Alicia Keysin kansallislaulun kesto: yli 1:35
Kolikonheitto alussa: klaava
Ensimmäinen pisteitä saava pelaaja: Justin Tucker
Ensimmäinen aloituspotkun jälkeinen mainos: auto
Ensimmäinen valmentajan haaste: 49ers
Saavuttaako toinen (tai molemmat) joukkueista 16 pistettä 1. puoliajalla: molemmat
Kuinka monta kertaa Jack Harbaugh nähdään tv:ssä ennen puoliaikaa: 7
Beyoncén biisit puoliajalla: Independent Woman part I, Single Ladies, Bootylicious, Crazy in Love, Survivor
Kuka vierailee puoliaikashowssa: Jay-Z
Alkaako 2. puoliaika touchbackilla: kyllä
Julkkiksia 3. neljänneksen mainoksissa: Kate Upton, Kaley Cuoco, Usher
Kuinka monta missattua potkumaalia: 1
Voittajavalkun gatoradekylvyn väri: violetti
Parhaan rushaajan jaardimäärä: 136
Super Bowl MVP: Joe Flacco

Kysymykset täällä.

No, koska on aivan mahdollista, että tästä tulee 49ersin perinteiden mukainen turpasauna, olemme painostaneet taas kerran ruokaan!

Illan pääateria koostuu Friscon ja B-moren perinteistä: burritoja ja lake troutia. Kyytipojaksi yhdysvaltalaista olutta, ginger alea ja kolaa, vapauden perunoita, pretzeleitä, salsaa ja niin päin pois. Tällä saralla ei siis tule ongelmia.

Ainoa ongelma on hereillä pysyminen ennen ottelun alkua, mutta lienee syytä keksiä jotain hauskaa toimintaa (kuten lautapelejä), koska 4Pro ei näytä konferenssifinaaleja aivan SB:n alla, vaan aiemmin (virhe). No, ainakin näyttävät itse matsin sekä suomeksi että englanniksi. Arvatkaapa vaan kumpaa minä kuuntelen.

Jännittävää tästä tulee, mutta kuten aiemman lukeneena tiedätte, olen jo tyytyväinen B-moren tämänvuotiseen tulokseen. Kaikki on jo plussaa.

Ei kommentteja: