keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Myytävänä: Lapsuudenkotini

Erinomaisesti tössityn putkiremontin seurauksena vanhempani päättivät tehdä ainoan järkevän ratkaisun ja laittaa asuntonsa myyntiin. Seuraava lainaus on asuntoilmoituksesta:
OIVALLINEN TILAISUUS - sijoitusasunnoksi tai omaan käyttöön! Tapiolassa, erinomaisella paikalla Silkkiniityn reunassa hyväpohjainen kulmahuoneisto. Valoisa olohuone kahteen suuntaan olevin ikkuinoin. Parveke itään. Hyvän kokoinen makuuhuone ja keittiö, johon mahtuu ruokapöytä. Kauneinta Tapiolaa - lumoava Silkkiniitty vieressä. Kaikki Tapiolan palvelut kävelyetäisyydellä. Taloyhtiössä on meneillään putkiremontti, jonka yhteydessä kylpyhuoneet saneerataan täysin. Ehdit vielä vaikuttaa kylpyhuonemateriaaleihin! Taloon rakennetaan samalla myös hissi. Remontit valmistuvat aikataulun mukaan kesällä. TÄHÄN KANNATTAA TUTUSTUA - SOVI ESITTELY!
Tervemenoa!

Täytyy tosin myöntää, että Tapiola ei ollut mitenkään huono paikka viettää lapsuutta. Jossain vaiheessa pitäisi tarkemmin palata tämän kasvuympäristön vaikutuksiin myöhemmän elämäni kannalta, sekä tietenkin ympäristön ja vertaisverkostojen osuuteen minän kehityksessä yleensä. Mutta ei nyt, nyt en jaksa.

Ei kommentteja: