maanantai 9. tammikuuta 2012

Divisioonain taistelu

Maanantainain vastaisena yönä koettiin sitten ensimmäinen iso yllätys tämän vuoden jatkopeleissä, kun Tim Tebow keräsi itsensä ja päihitti niukasti Steelersit kotonaan Denverissä. Koska Texans oli wildcard-kierroksen korkein jyvä (3.) ei tämä muuta ennustamistani divisioonakierroksen ottelupareista muita kuin Patriotsin vastustajaa, joka nyt onkin Broncos.

Ennustamani tiukka taisto Falconsin ja Giantsin välillä olikin sitten selvää kauraa, sillä Eli Manning et co. hoiti ottelun 24-2. Giants näyttää siis selvästi virkeämmältä, ja näinhän he edellsien kerran mestaruuden voittaessaankin tulivat puskasta ja yllättivät finaalissa Patriotsit. Nyt tarvitaan melkein samantasoista ylläriä, sillä vastassa on Green Bay kotonaan.

Nyt pitää vain odottaa viikko ja jännätä, ehtiikö kannatuspaita sunnuntaiksi perille. Se saattaa olla ratkaiseva korsi, kun Ravens ottaa Texansin vastaan Baltimoressa.

Go Purple Pain!

2 kommenttia:

Tuomo Keskisaari kirjoitti...

49ers - Saints oli huima matsi, joten kannatti valvoa!

Tebow ja Broncos jäi Patriots-junan alle, mutta se olikin vain ajan kysymys.

Tänään lisää vääntöä luvassa. Joko on riisipaita kotona?

Aaro Sahari kirjoitti...

Paita ei ole kotona, mutta voitto onneksi on. Eilinen jäi paremman menon vuoksi katsomatta – pitää kertailla viikolla...