perjantai 29. tammikuuta 2010

Maailman paras Viski-cola

Ihan huumorivaihteella mennään näin vaihteen vuoksi.

Koska en jaksa, tai kykene, hankkimaan keksimälleni juomalle (tämä tapahtui muuten n. vuonna 2003) ns. patenttisuojaa, julkaisen sen pitkän harkinnan jälkeen täällä, kaikille vapaaseen käyttöön ilman ansaintatarkoituksia. Samalla pidätän itselläni oikeuden tulla kutsutuksi juoman keksijäksi, joskaan en missään tapauksessa katso pahaksi, että tätä huomioimatta ihmiset levittävät tämän juoman reseptiä.

Kyseessä on tietenkin Maailman paras viski-cola.

Se tehdään näin:

n. 33 cl lasiin kaadetaan

10 cl Coca-colaa (ei mitään zeroa tai lightia muuten)
10 cl Pepsiä (ei mitään maxia)

ja valinnan mukaan 5 cl Bunnahabhainia, Lagavulinia tai Bowmorea (Islay single malt whisky).

MPVC Original (kuten minä sitä kutsun) sekoitetaan Bunnahabhainiin. Tällöin saadaan monipuolinen, pehmeä ja täyteläinen viski-cola, joka antaa pehmeän sokerin ja merisuolan yhdistelmän.

MPVC Balanced taas sekoitetaan Bowmore 15yrs Sherry Cask:in, jolloin maku on syvempi, hitusen savuisa ja maukkaan moniulotteinen.

MPVC Extreme on sitten tosi nautiskelijoille. Yksi maailman parhaista, ellei paras viski, Lagavulin tuo omalla moniulotteisuudellaan erinomaisen yhdistelmän coken ja pepsin hapokkuuden ja makeuden yhdistelmään. Tämä on se todellinen viski-cola.

No, nyt tietenkin single malt puristit huutavat leipää. Eihän näin saa tehdä. Kaikki nämä viskit ansaitsevat maistinlasin ja puritanistisen, uskonnollisen kokemuksen. Ja oikeassa olette, niin on hyvä, ja näin minäkin yleensä menettelen. Mutta...

Todellisia elämyksiä saa vain, jos uskaltaa elää. Minä olen juomani ostanut, ja minä päätän, miten ne juon. Puritismi on aina lopulta ryppyotsaista muutosvatarintaa, joten kokeilkaa ennen kuin tuomitsette.

Maailman paras viski-cola, sen tarjoaa teille Arcticon Companion!

Ei kommentteja: